8600 Silkeborg #4

Dette kunstværk kredser omkring eksistentielle spørgsmål:
Hvem er du?
Hvor kommer du fra?
Hvor skal du hen?
Jeg ønsker at røre ved identitetsfølelsen og minde beskueren om sin egen historie, DNA og grundværdier. For hvis vi ved, hvor vi kommer fra, har vi også lettere ved at finde ud af,
i hvilken retning vi skal gå.

8600 Silkeborg
Efter en skøn barndom i Thy, et fedt ungdoms -og studieliv i Aarhus og et spændende fireårigt eventyr i Schweiz, landede jeg som 31-årig i Silkeborg. Uden at kende en sjæl i byen, skulle jeg starte helt forfra og finde et nyt ståsted i livet. Det var svært. For hvem var jeg? Hvor kom jeg fra? Og hvor skulle jeg hen? Nu, mange år efter, har jeg slået fast rod i byen og fortæller med stolthed i stemmen, at jeg er fra Silkeborg.

Men hvem er egentlig silkeborgenser?

Hvilke værdier afspejler byen?

Hvad er unikt ved Silkeborg?

Jeg har skabt en serie portrætter af 8600 Silkeborg, hvor jeg visualiserer det smukke, genkendelige glansbillede af Hjejlen, Jorn, Drewsen, SIF, outdoor, Himmelbjerget, Gudenåen osv.

Måske kan beskueren spejle sig i kunstværket og blive mindet om sin egen historie, DNA og grundværdier, ja endda bruge kunstværket som et visuelt pejlemærke og ståsted.

Men der er også en række “fremmede” elementer i billedet.

Jeg vil nemlig gerne forstyrre “glansbilledet” en smule for også at få beskueren til at kigge lidt ud i den store verden.

Selvfølgelig skal vi have lov til at elske og dyrke vores skønne by, men vi skal også passe på, at andedammen ikke bliver for lille.

________

Dette kunstværk kan købes som kunstprint, 40 x 40 eller 60 x 60 cm.

8600 Silkeborg #4

Unika kunstværk

Størrelse: 60 x 
60 cm
Medie: Mixed media på lærred

4.500 kr.
inkl. moms

Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information, eller for at lave en aftale om uforpligtende besøg i mit atelier.

Andre værker til salg