Om brand-ART

Lise Thinggaard Larsen stiftede brand-ART i 2016 og har siden hjulpet virksomheder, uddannelsesinstitutioner og privatpersoner med at visualisere deres DNA i “et billede, der siger mere end 1.000 ord”.

Lise afholder kreative workshops eller kurser for virksomheder, foreninger, netværk og privatpersoner.

Hvorfor skaber jeg kunst?

Vi har alle behov for at have et tilhørsforhold og være en del af et fællesskab. I denne evigt foranderlige verden har vi brug for at stå fast på vores værdier og holde fokus på nogle pejlemærker, så vi ikke farer vild.

Mine kunstværker portrætterer virksomheder, byer, familier, personer eller værdier man kan spejle sig i og bruge som et visuelt pejlemærke og dialogværktøj i hverdagen.

For når vi ved, hvor vi kommer fra, hjælper det os med at finde ud af, i hvilken retning vi skal gå.

Billedkunst og visuel kommunikation

Uddannet indenfor billedkunst og visuel kommunikation, har Lise også en årelang baggrund i erhvervslivet indenfor salg og marketing.

Desuden er hun læreruddannet og har i mange år undervist og afholdt kurser i billedkunst med speciale i collage og pop-art.

Brandingartist

Med sin alsidige baggrund har Lise har skabt en unik kompetenceprofil som kunstner og proceskonsulent, med en kreativ og innovativ tilgang til virksomhedernes strategiarbejde og forretningsudvikling.

Se Lises LinkedIn profil her

Billedkunster

Lise har skabt sin helt egen genre indenfor visuel storytelling.

Hun skaber collagekunst som en form for analog photoshopping, hvor hun klippe-klistrer og bruger grafiske trykkemetoder, der skaber unikke kunstværker med historiefortælling i mange lag.

Hvorfor kreative workshops?

At arbejde i analoge medier med lim, saks og papir giver mig glæde, energi og meditativ ro, som jeg gerne vil dele med andre.

Jeg inddrager det unikke kunstnerunivers som et redskab til personlig udvikling og inddrager min viden fra flere verdener:

  • Pædagogik, didaktik og læring
  • Billedkunst og visuel kommunikation
  • Kreativitet og innovation
  • Crafts psykologi, trivsel og personlig udvikling.

 

Tilgangen er “hands-on-læring” og forankring af det område, der arbejdes med.

Kunstpraksis

Pop art og collage

I brand-ART arbejder Lise primært på lærred og befinder sig genremæssigt i spændingsfeltet mellem pop art og collage.

Hun tilføjer collagematerialer grafiske elementer, supplerer med både akryl, kridt, lim og tegninger, hvorefter det hele brydes op i mindre fragmenter, for igen – yderst velovervejet – at blive sat sammen i et helt nyt udtryk.

Historiefortælling

Ved første øjekast opfattes måske kun et enkelt, grafisk element i forgrunden. Men giver man sig tid, dukker genkendelige eller måske forstyrrende billeder og tekster op, der hver især er en lille fortælling som tilsammen udgør den samlede, store fortælling.

I nogle tilfælde arbejdes der i få lag, materialer og teknikker, hvilket åbner op for en friere og mere åben fortolkning af værket.

Mit værksted

Fra DSB- remise til værksted og kontorfælleskab

I maj 2016 overtog Lise Thinggaard Larsen DSB gamle remise og værksted, bygget i 1871. Sidst i 1800-tallet blev kongens salonvogn efter sigende opbevaret her, under hans besøg hos Silkeborgs grundlægger, Michael Drewsen, heraf navnet KONGEremisen. Med lejemålet KONGEremisen, blev der lagt et helstøbt fundament for sin voksende forretning.

Med stor respekt for det oprindelige blev den gamle remisebygning sat i stand og indrettet til brand-ART´s værksted samt et moderne arbejds- og kontorfællesskab i rustikke og autentiske rammer.

I tråd med brand-ARTs DNA

Det er ikke tilfældigt, at brand-ART har værksted på denne fornemme adresse. Her mødes fortid med nutid og fremtid. Helt i tråd med brand-ARTs DNA-kunst, der netop samler og synliggør historie, identitet og den røde tråd.

Mission

At bidrage med at skabe

i en kompleks verden under konstant forandring

Vision

At skabe kreative processer og visuelle pejlemærker, der bidrager til øget bevidsthed om