Mit visuelle ledelsesgrundlag

Sammen med konsulent Anja Lange har jeg skabt et koncept for både nye og erfarne ledere og ledergrupper.

Det handler om at skabe grobund for den personlige ledelsesudvikling og skabe et fysisk produkt, der kan støtte op omkring det ledelsesmæssige indre kompas, og fordre gode dialoger med sig selv og kollegaer.

Den, der ikke kender sin egen grundtone, kan ikke dirigere et helt orkester

— Søren Kierkegaard

Mit visuelle ledelsesgrundlag er et personligt, meningsfuldt og synligt ledelsesredskab, der ikke bare bliver gemt og glemt i en skuffe.

Indledningsvis får du sammen med ledelseskonsulent Anja Lange indsigt i egne ledelsesmæssige kernekompetencer og udfordringer.

I samarbejde med Anja, faciliterer jeg derpå en heldagsworkshop, hvor du arbejder videre med dit ledelsesgrundlag såvel i ord, – som i billeder. Du skaber en eksklusiv og meningsfuld collage – ”Mit visuelle ledelsesgrundlag”, der kan anvendes som et synligt dialogværktøj og refleksionsredskab i hverdagen.

Det får du med i Mit visuelle ledelsesgrundlag