Riisfort

Det har været med til at give os et endnu bedre billede af firmaets DNA.

Man kan spejle sig selv og forstå Riisfort på en helt anden måde end bare gennem produkter. Det er et familiealbum på den gode måde, hvor jeg først og fremmest ser de mange fotos, men man kan også fordybe sig i en hel masse andet. Det jeg ser, er ikke det, du ser.

Vi kan klappe os selv på skuldrene, at vi fandt så meget materiale, som nu får et helt nyt liv. Vi har fundet ting, som vi helt havde glemt, og jeg kan godt lide, at vi sætter ansigt på alle de fantastiske medarbejdere, der har været – eller stadig er en del af Riisfort-familien.

– Jan Svendsen, CEO

 

Det har været spændende at dykke ned i historien, og det har været med til at give os et endnu bedre billede af firmaets DNA.

Der har i processen været tid til at finde de gode historier frem – deadlines for aflevering af materiale er blevet sat i samarbejde, så denne sjove opgave kunne være et afbræk ind imellem i en travl hverdag. Efter materialet var afleveret, kunne vi følge med i processen på fotos af udsnit af arbejdet, som det skred frem. Et par gange har vi også været forbi værkstedet for at følge processen.

Collagen kommer til at være en naturlig del af vores virksomhed – og en fortælling om vejen til den virksomhed vi er i dag. Vi vil fortælle om det på sociale medier og vise det frem, når vi får gæster i huset.

Både kunder, samarbejdspartnere og tidligere medarbejdere – selvom det naturligvis er forskelligt, hvad de kan få ud af det. Videoen skal også vises på sociale medier og have en plads på vores hjemmeside – og de fine kort vil kunne bruges til en hilsen, når vi giver gaver til kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

– Heidi Rasmussen, Marketing

Riisfort

Virksomhedsportræt / strategiworkshop

Størrelse: 

240 x 
100 cm
Medie: Mixed media på lærred

Udvalgte virksomhedsportrætter