Thygesen Textile Solutions

Det er et billede, man aldrig bliver færdig med at se på.

“Det er en super gave, som jeg blev rigtig glad for. Det får en til at stoppe op og begynde at tænke over, hvor det hele startede.

Rokken er brugt som udgangspunkt, og jeg kan følge den røde tråd med datoerne og begivenhederne, der passer.

Det leder tankerne tilbage til de forskellige ting og de mange mennesker, som jeg har omgået.

Vi har haft den hængende i firmaet en måneds tid, og det glæder mig, når folk stopper op for at studere det hele nærmere og kigge efter sig selv i billedet.

Jeg har lige fået billedet hjem og har nu mere tid til at kigge på alle detaljerne.

Hvert lille foto og tekst har jo sin historie, og billedet giver et rigtig fint billede af, hvad jeg har gået og foretaget mig både privat og i min erhvervskarriere de sidste 50 år.”

– Niels Laurits Thygesen

 

“Min far ønskede sig ikke noget som helst til sit 50 års jubilæum. Men han blev meget glad og overrasket, da han fik portrættet, og det var en rigtig god gave, fordi han er manden, der har alt.

Det har en stor værdi at se hele hans livsværk visuelt. Både for ham selv, men også for at andre kan forstå hele historien.

Det har været rart, at Lise lige fra starten af arbejdede meget struktureret. Hun har været god til at inddrage os og diskutere farver, symboler, indhold osv. samtidig med, at hun under hele processen har sendt os statusbilleder.

Der har hele tiden været overblik og styr på tingene, og Lise har sørget for, at vi fik det output, vi gerne ville have.

Det krævede noget energi og overskud at finde materialer frem, men godt at vi havde så mange scrapbøger og billeder. Det stillede nogle krav til vores tid, men det har været det hele værd, og resultatet er blevet rigtig godt.

Det er tydeligt, at Lise har tænkt over billedets opbygning, som giver rigtig god mening, når man ser alle de små detaljer, som hele tiden dukker op. Det er et billede, man aldrig bliver færdig med at se på.

Man er ikke i tvivl om, at det er en uldjyde vi her har med at gøre og en mand med et stort, flot og langt CV”.

– Marie Thygesen

Thygesen Textile Solutions

50 års jubilæumsportræt

Størrelse: 

180 x 
100 cm
Medie: Mixed media på lærred

Udvalgte virksomhedsportrætter